Kite binokulære
kikkerter

Bli bedre kjent med våre kikkerter fra Kite Optics

Kite URSUS

Kite URSUS er inngangsmodellen til Kite sitt profesjonelle prissegment. Det er en allsidig kikkert som er enkel å bruke, designet for daglig bruk og kommer med 30 års garanti. Kikkertene har KITE MHR-coating som sikrer full multicoating på alle linser og høyreklekterende prismer. Resultatet er utmerket fargebalanse og et imponerende lyst og skarpt bilde. Kite URSUS er vanntett og fylt med nitrogengass, som helt eliminerer muligheten for kondens inni kikkerten. Chassiset er gummilaminert for å gi kikkerten optimal beskyttelse mot støt og rystelser og er utstyrt med praktiske, utbyttbare "eye caps" for brillebrukere.

Kite LYNX

Kite LYNX er en håndkikkert du bare må prøve. Den slår knockout på de fleste til tross for en svært hyggelig pris. Utrolig liten og lett, fantastisk synsfelt, ufattelig oppløsning, skarphet og kontrast, brilliante farger og eksepsjonelt lys. Superlativene er mange, men velfortjente. I tillegg er brukervennlighet og komfort helt på topp og linsene har bl.a. Kites PermaVision coating som gjør dem vann- og støvavvisende. 30 års garanti!

Kite STABI

Kite STABI er et fantastisk produkt. APC 42 endrer ditt syn på håndholdt optikk. Like klar og skarp som dine øvrige 42mm kikkerter, men dønn stødig. Selv når du er andpusten etter å ha klatret opp  en bratt stigning eller er i stiv  kuling på reinsdyrfjellet, kan du stående med 16x forstørrelse se detaljer du ellers bare kunne drømme om. Driftes av 2 stk. AA-batterier i 30 timer aktivt bruk. Stabilisatoren  slår seg automatisk av når du senker kikkerten slik at batteriene varer i ukesvis. Ekstrarom i kikkerten for 2 reservebatterier.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing