Hagleammunisjon

Hvilken ammunisjon du velger til jakta er en svært viktig avgjørelse. Går du for Winchester er du sikret patroner av topp kvalitet, hvor du kan stole på at egenskapene er like på tvers av lotnumre og haglstørrelser. Her kommer en liten oversikt over Winchesters varierte utvalg:

Winchester Super Speed

Super Speed er vår bestselger. Den er laget for å gi litt tettere skuddbilder, og er spesielt gunstig på litt lengre hold. Double base- krutt gir svært jevne skuddbilder selv ved den ekstremt høye utgangshastigheten.

Super Speed finnes i mange ulike varianter. I de tyngre ladningene er haglene forniklede. Dette gjør dem bittelitt hardere slik at de ikke deformeres ved avfyring, noe som ofte er et problem med slik ammunisjon. Dermed får du de samme utrolige skuddbildene selv ved disse tunge ladningene

Winchester Ranger

Winchester Ranger 12/67 er en prisgunstig jaktpatron som har bevist sin yteevne over lang tid. Jevne, konsistente skuddbilder har alltid vært patronens varemerke, og den nye generasjonens stjernebrett gir god beskyttelse av komponentene. 32 grams ladning med utgangshastighet på 390meter/sekund.

Winchester Ranger spreder

Winchester Ranger i spredervariant er spesialkonstruert med tanke på korte hold og tett skog. Sprederforladningen og den høye utgangshastigheten på 395meter/sek sørger for en rask og jevn spredning av haglsvermen. Ladningen er økt til 34 gram for å sikre best mulig dekning, noe som gjør det lettere å treffe målet selv med buskas i skuddbildet. Et utmerket ammunisjonsvalg til rugde, due og rype.

Winchester Super XX

Winchester Super XX tilbyr kraftige ladninger i 12-70 og 12-89. Her brukes også double base- krutt for å gi suverene skudd på lange hold. Spesielt i 12-89 er dette en utmerket patron til tyngre småvilt som gås.

Winchester Blind Side

Husk at bruk av blyhagl er forbudt ved jakt i våtmarksområder. Tradisjonelt sett har stålhagl hatt et dårlig rykte til jaktbruk, men Blind Side rokker ved denne holdningen. Blind Side gir 15% mer hagl og hele 25% større sverm for bedre treffprosent, den responderer som ønsker på forskjellige trangboringer, gir stor utgangshastighet og svært stor sjokkeffekt i viltet. Kort sagt, en suveren haglepatron som dreper svært effektivt.

Winchester ZZ Pigeon

ZZ Pigeon er Winchesters kanskje beste allrounder. Selv om navnet tilsier en noe spesialisert bruk, er dette tvert i mot et utmerket valg til det meste av småvilt. Et usedvanlig jevnt skuddbilde kombinert med ekstrem hastighet oppnås gjennom bruk av double base- krutt. Som alltid med Winchesters ammunisjon er det brukt komponenter av svært høy kvalitet gjennom hele konstruksjonen. 36 gram hagl og 20mm culot.

Winchester Double X

Magnum- og supermagnumladninger for kaliber 10 og 20. Haglene er kobberbelagte og ladd med et fint pulver av komposittmateriale ("Buffer") som motvirker deformasjon. Dette gir bedre ballistiske egenskaper. Dette er kjempevalg til skogsfugl i kaliber 20, eller til gåsejakta i kaliber 10.

Winchester Super X

Er du blant dem som har et kaliber utenom det vanlige, så har vi naturligvis løsningen også for deg! I kaliber 28 kan du velge både Super Speed og Super X, mens i kaliber .410-76 er det Super X som gjelder.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing